Saraeh -
Forside Add meg Om meg Kontakt

TodayHei! Dagen i dag har vært super, og jeg har kost meg. Jeg har vært på skolen, passet på Even og vært på kor. Hvis noen av dere lurer så heter koret Chilli bare sånn at dere visste det. I morgen skal jeg og noen venner til Momarken det blir super koselig! Har jo forstuet stortåa, men det går nok fint selv om. Jeg trenger jo ikke å låpe så veldig mye heller. Beklager lite blogging i dag, men har gjort en del og har ikke hatt noe pc. Blir bedre. Hvis dere vil ha sånn ukens spørsmål hver uke, så kommenter Ja eller Nei.


Tok disse bildene med Mie.
Blir ikke noe mer blogging i dag, men i morgen når jeg kommer hjem fra Momarken. Hadee

Hva syntes du om ukens spørsmål?

 • Outfit  Bukse-Cubus, Genser-Ett random sted i Sverige, Ola-jakke-Også en random butikk.

  Nå skal jeg ut sammen med Mie også kommer det ett innlegg etterpå♥Sara

  Hva syntes du?

 • Home  Hei!

  Kom hjem fra skolen for 10 minutter siden. Hadde med meg Even hjem, så jeg måtte lage litt pizza til oss. Har tatt noen bilder, men siden jeg blogger fra iPod'en kan jeg ikke legge de ut før mamma kommer hjem.

  Kommer innlegg etterpå. Sara

  -Når slutter dere på skolen?

 • Bowling  Hei♥ Skal legge ut bildene fra bowlinga siden jeg ikke har gjort det enda. Tok litt tid før jeg lastet de inn på pc`en, haha er lat. Enjoy ;)


  Flink til å være første gang, haha.  Haha, Frida ikke drep meg.

  Jeg beklager bilde kvaliteten, men jeg hadde med meg det dårliget kameraet. SORRY! ♥Sara


   

 • Bilder


  Hei! Her er noen biler jeg og kusinen min Pia tok når vi var hos bestemor. Vi hadde ikke canon kameraet så vi måtte bruke et som har litt dårlig kvalitet og sånn. I dag var jeg på skolen, så jeg har ikke blogget på lenge beklager det. Skal prøve å sende videoen til Mie gjennom Facebook, for hvis det ikke går så må jeg bort til hu og laste den inn på pc`en hennes. Har ikke noe annet å blogge om annet enn at jeg har vært på skolen, så det blir litt kjedelig for dere. Kommenter hva du vil at jeg skal skrive om!

  Sara

  Hva vil du se her på bloggen min? • Michelle  Heisann! I dag var jeg på skolen og dagen var gørr. Etter skolen dro jeg og Felicia til Michelle. Vi har laget kake, tatt bilder, ordna oss, og nå spiser vi. Legger ut bildene etterpå når jeg kommer hjem, så gled dere.

  -Hva har dere gjort i dag?

 • Header  Hei! I dag har jeg bare vært hos bestemor, også kom kusina og fettern min dit. Det var kjempe koselig vi spiste middag å koste oss masse. Når vi kom hjem ryddet jeg bare vekk litt ting, også kom Kim, Siri og Fredrikke. Vi gikk til Mie, men hun måtte inn nesten med en gang, så måtte Siri hjem og vi følte henne et lite stykke.

  Her er header som Lone laget til meg.♥Sara

 • HAHA  Hellusann! Dere må snart hjelpe meg her, jeg klarer ikke å finne overskrifter på innleggene mine. Jaja, ordner seg nok! Jeg fikk ikke lagt ut innlegg i går siden jeg hadde mye annet å gjøre, så de kommer etterpå når jeg kommer hjem. Den pc`en jeg sitter på nå er så treig så jeg orker ikke laste ned alle bildene fra i går. Mari skal sette inn den nye header`n for meg når kommer hjem, så gled dere! Nå skal jeg og Pia se litt på frustrerte fruer også får vi se hva som skjer.


  HAHAHAH! Har ingen andre bilder på denne pc`en som dere vet.... ♥Sara

 • Bowling  Hallo søtinger! Nå driver jeg å sminker og ordner meg til å reise på bowling sammen med beste Frida og Felicia. Vi skal inn til strømmen, så det blir koos! Jeg tar også med meg kameraet sånn at dere får noen bilder av hva vi har gjort, også kommer det ett innlegg når jeg kommer hjem. Dere har fått meg opp på 18. plass i Aurskog-Høland lista, jeg var jo på 76. plass eller noe også fikk dere meg opp på 18. plass, så TUSEN TAKK SØTINGER! Får kjempe fine kommentarer på innleggene mine, blir veldig glad for det! 
   
  Har ingen bilder på denne pc`en så dere får bare dette nå, men kommer fler etterpå.♥Sara

 • Borte  Hellu! Nå har jeg akkurat kommet fram til bestemor, og her skal jeg sove i natt. Skal også blogge litt på Mie sin blogg, linker henne ikke nå siden jeg blogger fra iPod'en.

 • Les mer i arkivet September 2012 August 2012

  saraeh

  Hei! Mitt navn er Sara, jeg er 12 år og bor i Aurskog-Høland. Jeg skal blogge om min hverdag, outfit, bilder, innkjøp og masse andre ting. Håper du liker den! Kontak/sponsing: sara.evenseeen.helgerud@live.no

  Kategorier


  Bilder Blogg hva syntes du? hverdag mer om meg outfit Photoshoot

  Arkiv


  September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  Flinka Blogger jeg leser Lazy day Helg Tjene penger Besøk Natta bloggen Syk Photoshoot med Pia Konsert

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits