Saraeh -
Forside Add meg Om meg Kontakt

BesøkHei! I dag har jeg vært på skolen, og etter skolen ble Felicia med meg hjem. Vi så litt på tv, spiste pizza også gikk vi ut med Siri og Fredrikke. Når Felicia hadde reist hjem dro jeg og pappa ned til kebaben på Løken og kjøpte hamburger til oss. Har ikke lastet inn de nye bildene jeg tok i dag på pc`en, men jeg har noen bilder dere ikke har sett enda.
FØR:

ETTER:

OG LITT EKSTRA:


Kommer ett innlegg til før jeg legger meg, tror jeg.♥Sara

Hva syntes du?

 • Natta bloggen
  Så fin!

  Blit bedre blogging i morgen, men skal på skolen også.♥Sara

 • Syk  Hallo! Nå ligger jeg bare her å ser på tv. Jeg har vært hjemme i dag siden jeg har vært syk og ikke følt meg så bra. Har ikke tatt noen nye bilder i dag, men har laget en video da. Gled dere til den kommet ut tror ikke det blir så lenge til. Har bare sitti på pc`en, sett på tv og sovet, heller ikke så veldig morsomt. Siden jeg ikke har noe å blogge om for tiden blir bare dra på skolen, kommer hjem og ikke noe annet. Derfor skal dere få bestemme hva jeg skal blogge om fremover. Håper det kommer inn mange kommentarer også!

  Taylor Swift: We Are Never Ever Getting Back Together


  Elsker denne sangen, og en av mine favoritter nå. Legger ut denne fordi jeg ikke har noen bilder..   Sara
   

 • Today  Hei! Dagen i dag har vært super, og jeg har kost meg. Jeg har vært på skolen, passet på Even og vært på kor. Hvis noen av dere lurer så heter koret Chilli bare sånn at dere visste det. I morgen skal jeg og noen venner til Momarken det blir super koselig! Har jo forstuet stortåa, men det går nok fint selv om. Jeg trenger jo ikke å låpe så veldig mye heller. Beklager lite blogging i dag, men har gjort en del og har ikke hatt noe pc. Blir bedre. Hvis dere vil ha sånn ukens spørsmål hver uke, så kommenter Ja eller Nei.


  Tok disse bildene med Mie.
  Blir ikke noe mer blogging i dag, men i morgen når jeg kommer hjem fra Momarken. Hadee

  Hva syntes du om ukens spørsmål?

 • Bowling  Hei♥ Skal legge ut bildene fra bowlinga siden jeg ikke har gjort det enda. Tok litt tid før jeg lastet de inn på pc`en, haha er lat. Enjoy ;)


  Flink til å være første gang, haha.  Haha, Frida ikke drep meg.

  Jeg beklager bilde kvaliteten, men jeg hadde med meg det dårliget kameraet. SORRY! ♥Sara


   

 • Header  Hei! I dag har jeg bare vært hos bestemor, også kom kusina og fettern min dit. Det var kjempe koselig vi spiste middag å koste oss masse. Når vi kom hjem ryddet jeg bare vekk litt ting, også kom Kim, Siri og Fredrikke. Vi gikk til Mie, men hun måtte inn nesten med en gang, så måtte Siri hjem og vi følte henne et lite stykke.

  Her er header som Lone laget til meg.♥Sara

 • HAHA  Hellusann! Dere må snart hjelpe meg her, jeg klarer ikke å finne overskrifter på innleggene mine. Jaja, ordner seg nok! Jeg fikk ikke lagt ut innlegg i går siden jeg hadde mye annet å gjøre, så de kommer etterpå når jeg kommer hjem. Den pc`en jeg sitter på nå er så treig så jeg orker ikke laste ned alle bildene fra i går. Mari skal sette inn den nye header`n for meg når kommer hjem, så gled dere! Nå skal jeg og Pia se litt på frustrerte fruer også får vi se hva som skjer.


  HAHAHAH! Har ingen andre bilder på denne pc`en som dere vet.... ♥Sara

 • Bowling  Hallo søtinger! Nå driver jeg å sminker og ordner meg til å reise på bowling sammen med beste Frida og Felicia. Vi skal inn til strømmen, så det blir koos! Jeg tar også med meg kameraet sånn at dere får noen bilder av hva vi har gjort, også kommer det ett innlegg når jeg kommer hjem. Dere har fått meg opp på 18. plass i Aurskog-Høland lista, jeg var jo på 76. plass eller noe også fikk dere meg opp på 18. plass, så TUSEN TAKK SØTINGER! Får kjempe fine kommentarer på innleggene mine, blir veldig glad for det! 
   
  Har ingen bilder på denne pc`en så dere får bare dette nå, men kommer fler etterpå.♥Sara

 • Bestemt  Hallo allesammen! Nå har jeg gått gjennom alle kommentarene fra Video forslag, og det var flest som ville ha en må gjøre video. Da blir det snart en video til dere, men nå skal jeg spørre om noen vil bli med meg å bade sammen med mamma og Even. Videoen kommer så fort som mulig, og kanskje den kommer sammen med en av venna mine også. Det er moromt å ha to personer enn bare en, så jeg skal få med meg noen på en video. Blir ikke mer bloggen på lenge, men når jeg kommer hjem blir det en del bilder av meg på stranda sikker
  Redigerte dette nå. ♥Sara

 • God morgen  Hallo! Når jeg våknet i dag gikk jeg inn på Aurskog-Høland listen over bloggere. Der så jeg at jeg var på 15.plass! På bare 2 dager har jeg kommet opp dit og det er takket være dere, søtinger! I dag skal jeg ut å jogge en liten tur, så tror jeg at jeg skal male en bod vi har bak huset. Det er jo veldig fint vær i dag så jeg håper jeg kan sole meg litt også. Skal også prøve å lage en video når jeg har fått inn litt flere forslag, så tar jeg det forslaget som har blitt skrevet flest ganger. Selvfølgelig kommer jeg jo til å lage de andre videoene som ikke blir tatt en annen gang.

  Ikke drep meg for dette

  (Lenge siden)♥Sara

  Hva skal dere gjøre i dag?


   

 • Les mer i arkivet September 2012 August 2012

  saraeh

  Hei! Mitt navn er Sara, jeg er 12 år og bor i Aurskog-Høland. Jeg skal blogge om min hverdag, outfit, bilder, innkjøp og masse andre ting. Håper du liker den! Kontak/sponsing: sara.evenseeen.helgerud@live.no

  Kategorier


  Bilder Blogg hva syntes du? hverdag mer om meg outfit Photoshoot

  Arkiv


  September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  Flinka Blogger jeg leser Lazy day Helg Tjene penger Besøk Natta bloggen Syk Photoshoot med Pia Konsert

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits