Saraeh -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Som litenHei allesammen! i stad så jeg igjennom noen bilder fra gammelt, og jeg var så liten! Tenkte å vise dere disse bildene, og jeg håper ikke at det bare er jeg som ser forskjellen.
Julen 2007:


Sommer 2008:


2009:
 

2010:


2011:


2012:


Jeg håper at noen fler ser litt forskjel, men vi har våre meninger. ♥Sara

Ser du noen forskjel?

 

 • Bestevenner, men...  Heyo! Enda en  ny helvetesuke Neida. Joda. Var hos Michelle hele helgen, og hadde det super koselig! Vi var oppe til klokka. 5 ellernoe tror jeg, men Ida og Emma sov da. I dag har jeg vært hjemme, og på pianokurs. Vet ikke helt hva som skjer i morgen jeg, men finner nok sikkert på noe med noen eller så maler jeg utehuset.

  Skal snakke litt om over skriften, hahahaha! Hadde ikke noe annet å skrive om, men greit innlegg det vel?
  Kusina mi Pia er en av mine aller bestevenner, og hun er perfekt på alle måter! Vi finner alltid på noe sammen, og har det så morsomt. I sommer ferien var vi sammen 1 uke på hytta mi med broren hennes/fettern min, broren min, og bestemor. Det var kjempe koselig og utrolig gøy, men vi gikk lei av hverandre da. Hahaha! Det er vel egentlig ganske vanelig da, fordi man er for lenge sammen eller at man blir uvenner og sånne ting. Pia er så snill, kul, morsom, og utrooolig lik meg på mange måter. Vi liker å sminke oss, bade/svømme, danse rundt, ta bilder, ha photeshoot, også er hun sååå pen!


  Så søte vi er Piapuus! ♥Sara

  Er du bestevenn med noen i familien din? • Nattkos  HEYOO! Vi har ikke en dritt å gjøre, haha lite liv. Vi har hatt "Jente-kveld" som dere vet, og det var kjempe koselig! Ida og Emma sover mens vi sitter nede å ser på TV og litt forskjellig egentlig. Ble veldig sen blogging, men jeg fikk ikke tid i stad. siden vi lagde mat og ordnet med ting, men jeg blogger jo nåå! Har enda ikke tatt noen bilder med kameraet, men har tatt masse bilder og laget videoer allesammen. Bildene blir ikke større siden jeg har tatt de med Youcam 3 som dere også vet, så klar dere med de for nå  Sminkefri. Vi snakkes senere i dag ♥Sara

  Pleier du å være lenge oppe i helgene?

 • Helge kos  ♥Hei dere! Føler at det er så vanskelig å starte et innlegg. Hahaha! Vi har akkurat ordnet oss klare til en ny dag. Vi våknet egentlig veldig tidlig til å være oss, og var litt trøtte. Litt senere i dag klokken. 4 skal vi ha en liten, eeh ja hva skal man kalle det? En liten "Jente-kveld" kan vi kalle det, og vi skal lage forrett, middag og dessert til de som kommer. Det blir sikkert kjempe koselig, spessielt å få se Emma igjen! Om litt skal  vi på butikken for å kjøpe litt mat, dessert og litt sånn. Kommer et innlegg litt senere i kveld med masse bilder av alle.

  Sorry små bilder, men tok med noe sånn Youcam 3♥Sara


  Hva skal du gjøre i dag?

 • Gossip girl
  Hallo! Nå har jeg nettopp tatt noen nye bilder og tatt av meg sminke og litt sånn. Har fakktisk bare vært inne i nesten hele dag, fordi jeg har sett på Gossip gril hvis noen vet hva det er. Man blir utrolig hekta på det, og alle bare se på det! I morgen er det Onsdag en av de beste dagene i uka, eller ja det syntes jeg da. Vet ikke helt om jeg kommer til å finne på noe med noen i morgen eller hva jeg skal gjøre, men vi får se. Det blir bedre blogging fremover i dagene, og ja jeg vet jeg ikke har oppdatert dere masse, men som sagt skal se bli bedre.  ♥Sara

  Ser du på gossip girl? • Flinka  Heisann! I dag var jeg hos tannlegen og det gikk fint, men det var ikke så spennende. Har vært på skolen i noen få timer, også dro jeg hjem etter skolen. Er skikkelig sliten i dag så jeg orket ikke være med noen hjem i dag. Nå sitter jeg å spiser noe pasta eller noe, og har videochat med Mads og Fredrik. Resten av dagen vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, men vi får se om jeg finner på noe med noen eller bare chiller hjemme.
  Haha, flinka til å lage mat. Skal begynne med ukens spørsmål, så still masse spørsmål i kommentar feltet! Håper det blir mange spørsmål, ellers er det ikke noe morsomt.♥Sara

  Hva lurer du på?

 • Blogger jeg leser
  Erica Mohn Kvam-Her

  Aurora Mohn- Her

  Aurora Mohn- Her

  Therese- Her

  Betina- Her

  Ida- Her

  Dette er noen av de bloggene jeg leser :)

  Leser du noen av de samme?

 • Lazy day

  `

  Hei dere♥

  Som dere vet har jeg vært hos Frida sammen med mange andre venner. Det var utrolig koselig og morsomt å være der alle sammen, så jeg håper vi får til noe sånt snart igjen. Når jeg kom hjem satt jeg meg bare på pc`en med engang, fordi jeg er sykt trøtt nå. Vi var oppe til sikkert 4 eller noe sånt, så er ikke så veldig rart. Tenkte egentlig å powernappe, men vi får se om det blir noe av eller om jeg bare legger meg i senga å ser på Awkward. Jeg har blitt helt hekta på det, så kan ikke stoppe nå, også har jeg jo tid.  Kommer til å legge meg sent i kveld tror jeg, men vi får se da.

  Har dere hatt en fin dag i dag?

 • Outfit  Bukse-Cubus, Genser-Ett random sted i Sverige, Ola-jakke-Også en random butikk.

  Nå skal jeg ut sammen med Mie også kommer det ett innlegg etterpå♥Sara

  Hva syntes du?

 • Michelle  Heisann! I dag var jeg på skolen og dagen var gørr. Etter skolen dro jeg og Felicia til Michelle. Vi har laget kake, tatt bilder, ordna oss, og nå spiser vi. Legger ut bildene etterpå når jeg kommer hjem, så gled dere.

  -Hva har dere gjort i dag?

 • Les mer i arkivet September 2012 August 2012

  saraeh

  Hei! Mitt navn er Sara, jeg er 12 år og bor i Aurskog-Høland. Jeg skal blogge om min hverdag, outfit, bilder, innkjøp og masse andre ting. Håper du liker den! Kontak/sponsing: sara.evenseeen.helgerud@live.no

  Kategorier


  Bilder Blogg hva syntes du? hverdag mer om meg outfit Photoshoot

  Arkiv


  September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  Som liten Bestevenner, men... Nattkos Helge kos Shopping Outfit Gossip girl Flinka Blogger jeg leser Lazy day

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits