Saraeh -
Forside Add meg Om meg Kontakt

SlutteHallo! Det blir ikke noe mer blogging på denne bloggen. Dessverre.

Hade verdens beste lesere! :*

 • Shopping  Heisann! Nå er jeg hos Michelle sammen med Felicia, og vi sitter å spiser. Spennende! Sorry for lite blogging i det sisste, men jeg har ikke hart tid. Jeg og Felicia skal sove her til søndag, og om en stund skal vi dra på shopping! Det blir koos, også blir det kanskje en video når vi er tilbake.

  Gidder ikke legge ut bilde av meg selv, fordi vi har hatt balldag så da ser jeg ut som en dritt. Hahaha fjortiiiz. Neida, joda, neida. Snakkeeees

 • Helg  Heyo! I natt har jeg vært hos Frida, og det var super gøy. Ble ikke så mye soving fordi alle var helt gale. Jeg beklager lite blogging i det sisste, men jeg har ikke alltid tid det er mye annet å gjøre som lekser, skolen osvosv.. Blir bedre

  Jeg skal hjem klokka 1-2, og når jeg kommer hjem blir det KANSKJE lovet ingenting en video. Gled dere!

  -Hva har du gjort i helgen?

 • Tjene penger  Hallo allesammen! Hadde tenkt til å bli med Ida hjem sammen med Emilie, men det ble ikke noe av. Siden jeg er hjemme hadde jeg også tenkt til å tjene noen penger, fordi jeg driver å sparer penger til Mac book. Har ønsket med det kjempe lenge, men har aldri kjøpt meg noe. Skal kjøpe den på Expert, men det koster ikke lite så bare å spare masse.

  Hvis dere har noen tips om hvordan mac jeg burde kjøpe meg, så kom med det!:)

  -Har du Mac?

 • Konsert  Hallo hjerter!

  I går var jeg på Telenor arena sammen med Pia. Vi så mange kjendiser som var utrolig gode, men jeg likte Robin best tror jeg. Sorry for at jeg ikke har blogget på lenge nå, men jeg var jo på Momarken og vi kom hjem veldig sent så.. Blir bedre blogging.

  Nå skal jeg og Pia ordne oss også drar vi i bursdag til mamma og Even. Hadee

 • Home  Hei!

  Kom hjem fra skolen for 10 minutter siden. Hadde med meg Even hjem, så jeg måtte lage litt pizza til oss. Har tatt noen bilder, men siden jeg blogger fra iPod'en kan jeg ikke legge de ut før mamma kommer hjem.

  Kommer innlegg etterpå. Sara

  -Når slutter dere på skolen?

 • Bilder


  Hei! Her er noen biler jeg og kusinen min Pia tok når vi var hos bestemor. Vi hadde ikke canon kameraet så vi måtte bruke et som har litt dårlig kvalitet og sånn. I dag var jeg på skolen, så jeg har ikke blogget på lenge beklager det. Skal prøve å sende videoen til Mie gjennom Facebook, for hvis det ikke går så må jeg bort til hu og laste den inn på pc`en hennes. Har ikke noe annet å blogge om annet enn at jeg har vært på skolen, så det blir litt kjedelig for dere. Kommenter hva du vil at jeg skal skrive om!

  Sara

  Hva vil du se her på bloggen min? • Les mer i arkivet September 2012 August 2012

  saraeh

  Hei! Mitt navn er Sara, jeg er 12 år og bor i Aurskog-Høland. Jeg skal blogge om min hverdag, outfit, bilder, innkjøp og masse andre ting. Håper du liker den! Kontak/sponsing: sara.evenseeen.helgerud@live.no

  Kategorier


  Bilder Blogg hva syntes du? hverdag mer om meg outfit Photoshoot

  Arkiv


  September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  Slutte Som liten Bestevenner, men... Nattkos Helge kos Shopping Outfit Gossip girl Flinka Blogger jeg leser

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse


  hits